Limitless Επεισόδια 1-6 – Και το sequel ξεκινά με Bradley Cooper και ποπ διάθεσηΈνας αποτυχημένος τριαντάρης με ένα συγκρότημα στο οποίο μόνο αυτός παίζει. Ο πατέρας του που πεθαίνει από κάποια μυστηριώδη ασθένεια που κανείς δεν ξέρει ποια είναι. Ο ίδιος απελπισμένος πιάνει μια δουλειά όπου πρέπει να ταξινομεί κάποια έγγραφα, όταν θα βρει εκεί έναν παλιό του φίλο από το σχολείο. Όταν ο φίλος του θα του δώσει το μαγικό χάπι NZT, εκείνο θα τον κάνει πανέξυπνο για λίγες ώρες, όμως όταν ο φίλος του θα βρεθεί δολοφονημένος, το παιχνίδι αρχίζει και ο ίδιος θα βρεθεί κατηγορούμενος.

"Pilot" -- Brian Finch's  life takes an extraordinary turn when he uses a mysterious drug, NZT, that allows him to access his full brain capacity. However, when an NZT-related murder lands Brian on the FBI's radar, he uses the drug in an attempt to stay ahead of the authorities long enough to clear his name, on the series premiere of LIMITLESS, Tuesday, Sept. 22 (10:00-11:00 PM, ET/PT), on the CBS Television Network. Academy Award nominee Bradley Cooper executive produces and recurs as Senator Edward Morra. Photo: Jeff Neumann©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Μία από τις πιο πετυχημένες φετινές σειρές στην Αμερικάνικη τηλεόραση και από τις πρώτες που εξασφάλισαν ολόκληρη σεζόν. Το Limitless επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Brian Finch, έναν από τους πιο ποπ χαρακτήρες αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, κάτι που καθρεφτίζεται και στην σειρά. Ο Brian θα λύσει το μυστήριο με τον φόνο του φίλου του, θα βγει λάδι, θα αποκτήσει ένα τεράστιο πονοκέφαλο από την χρήση του NZT, θα γνωρίσει τον γερουσιαστή Mora, δηλαδή τον Bradley Cooper από την ταινία Limitless, αυτός θα τον κάνει με μία ένεση να έχει αντισώματα για τις παρενέργειες του φαρμάκου και έτσι μαγικά ο Brian θα βρεθεί να βοηθά το FBI σε έρευνες. Το FBI θα του δίνει κάθε πρωί το χάπι και από κει και πέρα η μαγεία θα αρχίζει και εκείνος θα μετατρέπεται στον πιο έξυπνο πράκτορα της υπηρεσίας.

Ακολουθούν λίγα spoilers

Η σειρά μέχρι και το πέμπτο της επεισόδιο είναι σίγουρα ότι πιο ποπ και εύπεπτο υπάρχει στην τηλεόραση. Όλα είναι απλά και χαλαρά στην ζωή και στο FBI για τον Brian, ο ίδιος είναι αστείος, έξυπνος όταν έχει πάρει NZT και το παιδί της διπλανής πόρτας κατά τα άλλα. Σιγά σιγά θα βρει τα πατήματα του μέσα στο FBI και οι συνεργάτες του θα αρχίζουν να τον εμπιστεύονται εκτός γραφείου. Σε κάθε επεισόδιο θα λύσει υποθέσεις και θα κάνει τα μαγικά του, για να πάμε παρακάτω.

Limitless-Side-Effects-May-Include-640x427

Μέχρι που θα έρθει το έκτο επεισόδιο που θα κάνει την σειρά κατά άτι πιο ενδιαφέρουσα, όντας σίγουρα το καλύτερο επεισόδιο της σειράς μέχρι ώρας, πολύ απλά επειδή κάτι το διαφορετικό γίνεται εκεί. Ο Brian έχει ήδη κλέψει έναν φάκελο από το FBI για τον Mora (Cooper) και πλέον ο γερουσιαστής – ή καλύτερα οι συνεργάτες του θέλουν να προδώσει την φίλη του και συνεργάτη του στο FBI, πράκτορα Rebecca Harris – της οποίας ω τι σύμπτωση – ο μπαμπάς έπαιρνε επίσης NZT. Αν δε το κάνει αυτό ο Brian θα πρέπει να υπομείνει παρενέργειες του φαρμάκου, μέχρι τελικά να τρελαθεί, με τον ίδιο να δοκιμάζει τα όριά του προσπαθώντας να βρει λύση και να βρει τον δημιουργό του φαρμάκου, με σκοπό να μην προδώσει την Rebecca. Κάπου εκεί έρχεται και η επόμενη συνάντηση με τον γερουσιαστή – η δεύτερη και πάλι μικρή παρουσία του Cooper στην σειρά – και η αποκάλυψη ενός μεγαλύτερου μέρους του σχεδίου του και σε τι θα χρησιμεύσει ο Brian σε αυτό.

Έτσι το Limitless αν και ξεκινά σαν μία απόλυτα pop σειρά που σίγουρα είναι εύπεπτη και χωρίς τίποτα ιδιαίτερο στο σενάριο, προσπαθεί σταδιακά να χτίσει πιο στέρεα τους χαρακτήρες του και να εκμεταλλευτεί το παρελθόν της ιστορίας του ΝΖΤ σκάβοντας μέσα στην ταινία με τον Bradley Cooper αλλά και προσθέτοντας στην μυθολογία. Όντας έτσι μια μέτρια σειρά προχωρά καταφέρνοντας να κερδίσει με τον χρόνο όλο και πιο πολύ κοινό, βελτιώνοντας πολλά από τα χαρακτηριστικά της.